CBS

Van mei 2016 tot september 2020 heb ik bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in Heerlen gewerkt aan verschillende mobiliteitsprojecten. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de projecten en onderzoeken waaraan ik gewerkt heb dan kan je hier meer informatie vinden. Aan de hand van verschillende berichten deel ik aan welke projecten ik gewerkt heb, een mooie portfolio dus.

Mijn portfolio bestaat uit deze categorieën:
# DOVA
# CBS
# ️ TU/e
# ️ Advieswerk

Wil je meer over de organisatie weten bekijk dan het organogram van het CBS en het strategisch meerjarenprogramma 2019-2023. Uiteraard kan je alle publicaties en ander nieuws bekijken op de pagina van het CBS.

Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken.

Over het CBS
In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betrouwbare en onafhankelijke data. Het CBS produceert als hét statistische bureau van Nederland informatie en data die relevant, betrouwbaar en onafhankelijk zijn. Deze data bieden inzicht in maatschappelijke vraagstukken en voeden de beleidsontwikkeling en de besluitvorming. Zo draagt het CBS bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Bekijk dan de volgende sites:
Meer informatie https://www.cbs.nl/nl-nl/onze-diensten

Volg CBS ook op social media:
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/cent…
Facebook https://www.facebook.com/statistiekcbs
Instagram https://www.instagram.com/statistiekcbs/
Twitter https://twitter.com/StatistiekCbs