Couscous a la Marloes

Ingrediënten
Courgette
Uien
Spekjes
Teentje knoflook
Cherry tomaatjes
Granaatappel pitjes
Rozijnen
Feta
Couscous 

Bereiding
Snij de ui en de courgette in kleine blokjes. Fruit in olie de knoflook en ui en voeg de courgette toe. Indien alles lekker gebakken is in een bord of schaal bewaren. Vervolgens de spekjes uitbakken en daarna toevoegen aan de courgette, ui en knoflook. Cherry tomaatjes klein snijden en aan de rest toevoegen. Rozijnen even wellen in lauw water en toevoegen aan de rest. Feta klein snijden en toevoegen aan salade. Couscous koken volgens recept en daarna toevoegen aan de rest en alles door elkaar roeren. Granaatappel pitjes los erbij serveren voor de liefhebbers. Smakelijk eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *